Reportage it Aventoer

Portretten Comments (0)

Het is even stil geweest op de site, maar ik heb zeker niet stil gezeten! De afgelopen weken ben ik bezig geweest met de eindopdracht van de fotocursus (Fotofabryk): het maken van een reportage. Ik heb gekozen voor het volgen van een aantal bewoners van it Aventoer. It Aventoer biedt aan mensen met een beperking de mogelijkheid tot deeltijdwonen. Hieronder alvast een kleine indruk van de reportage. Uiteindelijk zal het geheel gepresenteerd worden in een boek. Wanneer de gehele reportage af is, zal ik die ook op mijn site publiceren. Het was een opdracht waar ik enorm van genoten heb, de ontmoetingen, het enthousiasme van iedereen. Absoluut iets waar je energie van krijgt!

» Portretten » Reportage it Aventoer
On 9 januari 2014
By
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

« »